Les Juifs de Montpellier et des terres d'Oc : figures médiévales, modernes et contemporaines /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Iancu, Michaël.
Imprint:Paris : Les Éditions du Cerf, [2014]
Description:191 pages ; 21 cm
Language:French
Subject:Jews -- France -- Montpellier -- History.
Jews -- France -- Languedoc -- History.
Jews.
France -- Languedoc.
France -- Montpellier.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/10115727
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9782204100090
2204100099
Notes:Includes bibliographical references (pages 171-185).
LEADER 01839cam a2200421 i 4500
001 10115727
003 ICU
005 20150323090018.6
008 140528s2014 fr b 000 0dfre
010 |a 2014426609 
020 |a 9782204100090 
020 |a 2204100099 
035 |a (OCoLC)880935466 
040 |a DLC  |b eng  |e rda  |c DLC  |d TZT  |d GZM  |d AUXAM  |d OCLCF  |d CHVBK 
042 |a pcc 
043 |a e-fr--- 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a DS135.F85  |b I22 2014 
082 1 4 |a 950 
100 1 |a Iancu, Michaël.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2001027291  |1 http://viaf.org/viaf/79162520 
245 1 4 |a Les Juifs de Montpellier et des terres d'Oc :  |b figures médiévales, modernes et contemporaines /  |c Michaël Iancu. 
264 1 |a Paris :  |b Les Éditions du Cerf,  |c [2014] 
300 |a 191 pages ;  |c 21 cm 
336 |a text  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references (pages 171-185). 
650 0 |a Jews  |z France  |z Montpellier  |x History. 
650 0 |a Jews  |z France  |z Languedoc  |x History. 
650 7 |a Jews.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00983135 
651 7 |a France  |z Languedoc.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210196 
651 7 |a France  |z Montpellier.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206641 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i ad4458d8-8094-5369-b6e8-70e95ce383d8  |s b5b783db-1883-575b-b092-7ba73d329372 
928 |t Library of Congress classification  |a DS135.F85I22 2014  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 8250476 
927 |t Library of Congress classification  |a DS135.F85I22 2014  |l JRL  |c JRL-Gen  |e SARO  |b 110950282  |i 9387712