Französische Revolution an der Saar : Quellen und Materialien /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Saarbrücken : Saarbrücker Druckerei und Verlag, c1989.
Description:136 p. : maps ; 21 cm.
Language:German
Subject:Revolution (France : 1789-1799)
Influence (Literary, artistic, etc.)
Saarland (Germany) -- History -- Sources.
France -- History -- Revolution, 1789-1799 -- Influence -- Sources.
France.
Germany -- Saarland.
History.
Sources.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1008102
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Schmitt, Johannes
ISBN:3925036199
Notes:Includes bibliographical references (p. 133-136).
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02156nam a2200469 a 4500
001 1008102
003 ICU
005 19950912000000.0
008 891222s1989 gw b b 00000 ger c
010 |a  89188879 //r89 
020 |a 3925036199 
035 |a (ICU)BID12435484 
035 |a (OCoLC)20627772 
040 |a DLC/CU  |c CU  |d DLC 
041 0 |a ger 
043 |a e-gw---  |a e-fr--- 
050 0 0 |a DD801.S147  |b F73 1989 
082 0 0 |a 943/.4206  |2 20 
245 0 0 |a Französische Revolution an der Saar :  |b Quellen und Materialien /  |c Johannes Schmitt (Hg.). 
260 0 |a Saarbrücken :  |b Saarbrücker Druckerei und Verlag,  |c c1989. 
300 |a 136 p. :  |b maps ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references (p. 133-136). 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
651 0 |a Saarland (Germany)  |x History  |x Sources. 
651 0 |a France  |x History  |y Revolution, 1789-1799  |x Influence  |x Sources. 
651 7 |a France.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204289 
651 7 |a Germany  |z Saarland.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01205854 
611 2 7 |a Revolution (France : 1789-1799)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01354514 
650 7 |a Influence (Literary, artistic, etc.)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00972484 
648 7 |a 1789-1799  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
655 7 |a Sources.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423900 
700 1 0 |a Schmitt, Johannes  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n89654130  |1 http://viaf.org/viaf/56622697 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i f9058ee9-6ac7-5a57-bec3-b0b9015c36e1  |s 82652d39-b765-54ef-b815-91604fc78c04 
928 |t Library of Congress classification  |a DD801.S147F730 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2691343 
927 |t Library of Congress classification  |a DD801.S147F730 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 33346042  |i 2246898