Ṭhākura Viśvanātha Śāhī : Nāgapurī nāṭaka /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Kesarī, Viśesvara Prasāda, 1933-
Imprint:Rān̐cī : Nāgapurī Bhāshā Parishad, [1970?]
Description:19 p. ; 20 cm.
Language:Bhojpuri
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1006857
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Ray, Priscilla.
Notes:In Nagpuria (Sadani); preface in English.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 1006857
003 ICU
005 20180801133004.3
008 891215s1970 ii 000 0 bhoou
010 |a 82906400 
035 |a (ICU)BID12422581 
035 |a (OCoLC)18210919 
040 |a DLC  |c DLC  |d ICU 
041 0 |a bho 
050 0 0 |a MLCSA 90/02796 (P) 
100 1 |a Kesarī, Viśesvara Prasāda,  |d 1933-  |1 http://viaf.org/viaf/20090601 
245 1 0 |a Ṭhākura Viśvanātha Śāhī :  |b Nāgapurī nāṭaka /  |c Viseśvara Prasāda Keśarī ; rūpāntara evaṃ nirdeśana, Praphulla Kumāra Rāya. 
260 0 |a Rān̐cī :  |b Nāgapurī Bhāshā Parishad,  |c [1970?] 
300 |a 19 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a In Nagpuria (Sadani); preface in English. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 0 0 |a Viśanātha Śāhī,  |d -1857  |x Drama. 
600 0 7 |a Viśvanātha Śāhī,  |d -1857  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01856396  |1 http://viaf.org/viaf/48127103 
655 7 |a Drama.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423879 
700 1 0 |a Ray, Priscilla. 
901 |a SACAP 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 4e5d599e-d93d-5af0-b963-93866ae48716  |s f15c0f31-d3f8-50b7-936d-2500d24a3261 
928 |t Library of Congress classification  |a PK1830.S239K42 1970  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2785465 
927 |t Library of Congress classification  |a PK1830.S239K42 1970  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 35418321  |i 2244844