Dziś Tadeusz Kantor! : metamorfozy śmierci, pamięci i obecności /

Saved in:
Bibliographic Details
Edition:Wydanie I.
Imprint:Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2014.
Description:435 pages, xxxii pages of plates : illustrations (some color) 24 cm.
Language:Polish
Series:Teatr / Konstelacje
Teatr / Konstelacje.
Subject:Kantor, Tadeusz, -- 1915-1990 -- Criticism and interpretation.
Kantor, Tadeusz, -- 1915-1990.
Experimental theater -- Poland -- History.
Experimental theater.
Poland.
Criticism, interpretation, etc.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/10067200
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Fazan, Katarzyna, editor.
Burzyńska, Anna R., 1979- editor.
Brys, Marta, 1986- editor.
ISBN:9788323336075
8323336075
Notes:Includes bibliographical references and index.
LEADER 02326nam a2200445Ii 4500
001 10067200
003 ICU
005 20141231081158.4
008 140916s2014 pl a b 001 0dpol
903 |a HeVa 
020 |a 9788323336075 
020 |a 8323336075 
035 |a (OCoLC)890656584 
040 |a UAT  |b eng  |e rda  |c LTSCA 
049 |a CGUA 
050 4 |a PN2859.P66  |b K3638 2014 
245 0 0 |a Dziś Tadeusz Kantor! :  |b metamorfozy śmierci, pamięci i obecności /  |c pod redakcją Marty Bryś, Anny R. Burzyńskiej i Katarzyny Fazan. 
250 |a Wydanie I. 
264 1 |a Kraków :  |b Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego,  |c 2014. 
300 |a 435 pages, xxxii pages of plates :  |b illustrations (some color)  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Teatr / Konstelacje 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
600 1 0 |a Kantor, Tadeusz,  |d 1915-1990  |x Criticism and interpretation. 
600 1 7 |a Kantor, Tadeusz,  |d 1915-1990.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00015797  |1 http://viaf.org/viaf/64007418 
650 0 |a Experimental theater  |z Poland  |x History. 
650 7 |a Experimental theater.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00918508 
651 7 |a Poland.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206891 
655 7 |a Criticism, interpretation, etc.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411635 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
700 1 |a Fazan, Katarzyna,  |e editor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2002044131  |1 http://viaf.org/viaf/101927786 
700 1 |a Burzyńska, Anna R.,  |d 1979-  |e editor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2007030697  |1 http://viaf.org/viaf/51137151 
700 1 |a Brys, Marta,  |d 1986-  |e editor.  |1 http://viaf.org/viaf/307497616 
830 0 |a Teatr / Konstelacje. 
929 |a cat 
999 f f |i a86318d3-ddef-55d2-95c0-e700c74cd9d7  |s b28d0bf4-5fc9-5d42-845b-bc9a4c2ba46f 
928 |t Library of Congress classification  |a PN2859.P66 K3638 2014  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 8185526 
927 |t Library of Congress classification  |a PN2859.P66 K3638 2014  |l JRL  |c JRL-Gen  |e HEFT  |b 110794351  |i 9331977